neděle, července 29, 2007

Býkovice

Býkovice
Vyrazily jsme na výlet - já, mamka a sestra. Nejdřív jsem byla proti, protože šlo o návštěvu dětí na táboře. Nakonec ani teď si nejsem jistá, že to byl ten nejlepší nápad, ale kluci vypadali, že budou v pohodě i když odjedeme.

Tábor jsme díky mému prvnímu osobnímu použití GPS a díky Mišákově nápovědě souřadnic našly bez problémů.

Do tábora jsme chtěly dorazit v době, kdy budou děti pryč. Ale jak už to tak bývá... Kuba nás nechtěně odchytil ještě před vstupem do tábora.

Obhlídli jsme teepee, kde spí a potom jsme zasedly na odpolední kávu. Já jsem se před popíjením horkého tmavého moku vydala lovit fotky indiánského tábora a okolí. Láká mě udělat jim nějakou noční přepadovku :).

Našla jsem mraveniště s přerostlými mravenci a mnoho-li lučních koníků, kam krok, tam minimálně 5 uskočilo bokem. To mě donutilo zavzpomínat na staré dobré časy.... O kde jsou ty doby, kdy jsme si jako skauti hráli na indiány a ještě jsme proti tomu protestovali...

Odjezd z tábora jsme si načasovali akorát, protože v tu dobu vypukla celotáborová hra. Lépe už děti zabavit nemohli.

Našli jsme občerstvení, a to ukázkové. Pivovar Černá Hora - kdo by odolal? Jen je docela hloupé, když máte chuť na pivo a jste řidič. Ještě, že mají to s 0,0 % alkoholu :).

Nebyla bych správný geocacher, kdybych nevyužila možnosti ulovit alespoň jednu keš, když už jsem začala kamarádit s GPS. Nebylo to jednoduché, ale nakonec se to povedlo. Pár výpočtů, jedna přeskočená stage, její znovu objevení a potom hledání cestou necestou, přes polomy atd. V patách mi šla Renča a mamka ji následovala. Na její věk a obutí to byl úctyhodný výkon. Každopádně díky za to, že mi vůbec dovolily je vytáhnout do lesa.
Mělo to i jedno plus :) , mamka říkala, že jejím snem je bydlet přes léto na zámku, tak jsem jí navrhla, že jí podám žádost :). Je to totiž domov důchodců...
Při cestě domů nás zastihla nicota :( , která nám zabránila v dalším lovu. Snad se nám podaří (mě a Mišákovi) něco ulovit v následujících dnech, aby jsme mohli potěšit duši jednoho současného Američana. Neboj, nejsi v tom sám :). Dokonce je blízko nás i jedno FTF, ale nejspíš ho opravdu nestihneme :(.

Teď jsem objevila ještě jednu vyzývavou keš... Ale už ji má SHANTI Team a spol. :(.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.