úterý, července 10, 2007

Den 10.

Obvyklý pracovní den, takže to nebudu protahovat.

Dopoledne: práce

Oběd: Mr. Wok, tedy již zmiňované obžerství u Číňanů. Dneska jsem se už trošku krotil, bohužel pořád ne dostatečně. Takže menší nudle, grilované maso, kuřecí pečené nasladko, taková placka z nějakého těsta, trošku masa pečeného se zeleninou (hlavně brokolice), zelenina a krysa na špejli (kousek masa na špejli, rozměrem taková střední krysa). Na druhý chod opět grilované maso, trošku nudlí, zelenina a pak to maso hned z kraje, u kterého bylo hodně zeleniny. To už tak dobrá volba nebyla, neskutečně pálí.

Hned po obědě hledání cache hned u parkoviště a druhé po cestě do práce :).

Odpoledne: práce

Večer: Opět se rozpršelo, naštěstí až po příjezdu na hotel. Chtěl jsem sjet do fitka, kam máme volňásky, ale nikdo jiný nechtěl :/. Takže večer trávíme opět na hotelu. Konečně jsem tak měl možnost dokoukat bonusy (obsáhlé a dobré) na DVD Evanescence: Anywhere but home (Live in Paris), živáček. A hned po něm jsem vyhrabal Depeche Mode: Devotional Tour. Není tu na co koukat, protože někam asi praskl blesk a většina stanic na kabelovce nejede.

Pokud by vás mimochodem zajímalo, co se tu dá sledovat, tak nakoukněte do online programu - TV Shows & Listings - TV Listings; oblast Durham a kabelovka Time Warner Cable.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.