neděle, července 29, 2007

Den 27. - 300

Ráno: vstávání bylo poznamenané noční bolestí hlavy :(. Už jsem se poměrně těšil do lékárny. Luděk (opět děkuji) mi doporučil Excedrin Migraine, snad už budu mít pokoj. Lepší to rozhodně bylom, na kvality Valetolu to ale nemá ;).

Dopoledne: vyrazili jsme směrem na Fayetteville, s jednou mezi zastávkou v Raven Rock State Park, což je opět menší státní park s řekou uprostřed. Procházka to byla příjemná, ale co krok to kapka potu.

Oběd: Burger King
fayetteville, geocaching

Odpoledne: do Fayetteville (a tady) jsme přijeli přes vojenskou základnu ve Fort Bragg. K vojákům se vztahoval i hlavní cíl naší cesty: Airborne & Special Operations Museum. Prohlídka opět zdarma, platilo se tuším jen za nějaké simulátory (které jsme ovšem nestíhali). Samotná expozice se nachází v temné hale a prochází všechny možné světové konflikty. Jednotlivé události jsou ilustrovány nejen ve vitrínách, ale vším v dané sekci. Takže procházíte přes letadlo s fotkou parašutistů a na pozadí slyšíte zvuk letadla a povely, při osvobozování Francie bloudíte uličkami z předměstí atd, u speciálních jednotek visí ve vzduchu vrtulník se zásahovou jednotkou atd. Proti muzeím ve Washingtonu prý nic moc, ale to nemůžu soudit.

Prošli jsme i místní downtown, odlovili dvě kešky a vyrazili směrem Smitfield, kde v šest začínala geokačerské setkání a přednáška o používání GSAK. Tam jsem měl zůstat sám, potkat se s Rodneym, společně něco odlovit a odjet domů.

Kucí tam ale zůstali taky, takže jsme nakonec lovili (prakticky) všichni. Trošičku se nám to protáhlo, takže jsme se na hotel dostali až po třetí hodině ranní. Bohatší o nějaké geomince získané v tombole a hlavně se slávou z nalezení 300. keše celkem.

2 komentáře:

  1. Gratuluju ke třístovce nalezených cachí. Asi to tam v USA odsejpá rychleji než tady doma. A to se opravdu přes prázdniny taky snažím...

    OdpovědětVymazat
  2. Staci mit kosu a vyjit ven :). Sem teda solidne dostipany a dokousany od mistni haveti...

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.