úterý, července 24, 2007

Den 22. - Šéf

Dopoledne: práce. O víkendu jsem si koupil nový USB flash disk, protože ten starý už nestíhal. Nemůžeme v práci nic instalovat, takže všechno spouštíme a ukládáme na ně. A on Firefox, Skype, Miranda, Total Commander, Putty a nějaké ty přístupy pro data nejsou úplně malé. Vyzkoušel jsem si koupit disk s U3, tj. systémem s podporou přenosných programů. Dříve jsme používali PortableApps - obdobu U3, která nepotřebuje speciální "certifikované" flash disky.

Nový disk mě zaskočil už tím, že si do systému kromě sebe samotného přidat virtuální CD mechaniku pro své potřeby. Uvažovali jsme nad tím proč: možná kvůli nějaké optimalizaci přístupu, prefetch... Každopádně funguje jako víno a není poznat žádné zpomalení při rozsáhlejší práci s diskem.

Oběd: místní kantýna. Miska zeleniny (dle vlastního výběru z pultů), troška kuřecího masa, dresingu... Nezapomenout: příště buď olivy nebo dresing :). To vše cca za $ 6.

Odpoledne: v sobotu se vrátil náš nejvyšší šéf z dovolené v Rusku. Zastavil se za námi a přinesl misku třešní. Pěkně nadýmají :).

Hned po práci jsme se s ním otočili do půjčovny aut, abychom pro nás mohli něco vypůjčit a vrátit tak jejich rodinnou (soccer mum car) Hondu Odyssey. Měli bychom dostat nějakého Chryslera, žel neměl rezervaci a těsně před námi vypůjčili posledního. Takže zítra.

S Odysseou se nám bude loučit těžko: přece jen je veliká (pro nás velké lidi), spousta místa... Na druhou stranu jí ovšem nefunguje rádio a už asi 2 týdny jí svítí kontrolka "Maintenance required" :). Celou dobu doufáme v to, že je to díky tomu, že měla jít před asi 1500 mílemi na technickou. My jsme v ní najeli okolo 2200 mil.

Večer: praní a následné sušení prádla. Čekání jsem si zkrátil ve fitku hned vedle. Dali jsme dohromady 4 pračky prádla, v každé jiná barva :). Nejsem si jistý, jestli mám všechny ponožky...

3 komentáře:

  1. Anonymní16:15

    hej, kdy už konečně budou nějaký fotky a zážitky s CSXem? mišák

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že teď všichni čekají jen na článek o Garminu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zatim nebyl cas na nejake dukladne testovani :(. Pokusim se to napravit...

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.