pátek, července 06, 2007

Den 5. - Geocaching

Dnešek už asi bude patřit mezi standardní dny. Ráno jsme pokračovali v práci, okolo jedenácté jsme se sbalili na oběd a odjeli jsme směrem Moe's. Vzhledem k tomu, že se mi v průběhu předchozí noci na úkor spánku konečně podařilo rozjet mapu společně se zobrazením keší, jsme museli všechno samozřejmě vyzkoušet :). Po cestě na oběd jsme dali 2 a stejně tak i po cestě zpátky. Nevím proč, ale mají tu hlavně mikra a úplně ťuti nuni logbooku, do kterých se nedá na jeden řádek napsat ani datum :(. Jak mi ovšem řekl Rodney v práci, poblíž je kaše v tzv. truck boxu. To je poměrně hodně velká krabice, kterou mají některá velká auta. Nevím jak to popsat lépe :). Prostě truck (ale ne kamiony).

Po cestě do práce máme mimochodem celou ulici domů, postavených pouze ze dřeva. Teď je sice trošku obezdívají, ale jinak dřevo. Je jich tu spousta...
Dnes jsme obědvali u Moe's, Mexikánců. Není to špatné... Jen jsem si trošku naběhl: jeden z nich se mi ptal, co chci jako přílohu. Měl tam 4 různé krabičky s různými dobrotami. Jediné co jsem v rychlosti poznal byly houby a cibule. Tak jsem řekl, že houby a cibuli :). Člověk by neřekl, jak ta cibule nadýmá :).

V práci nás čekala obří tabule na fixy s rozepsanými úkoly. Ať žijí nadpisy "Dear Team" :). Cca do pěti jsme byli v práci a weekeeeeeend!

Na hotelu jsme si každý vyrobili něco k večeři a posléze jsme vyrazili do Southpointu, kde je obří obchodní dům. Jen tak jsme přišli nakouknout, abychom věděli, za co všechno (hlavně elektroniku) můžeme utratit naše diety :). Pokoušeli jsme se najít 2 keše, ale ani u jedné jsme neuspěli :(. Nějak se nám nedaří.

Btw: v televize jsem právě narazil obdobu Pimp my ride z MTV, jen se místo aut tuní náklaďáky...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.