úterý, července 17, 2007

Den 15. - Čtvrt století

Dopoledne: práce.

Oběd: poprvé jsme vyzkoušeli firemní kantýnu. Vybral jsem si Cucinu verde (rýži s fazolemi a zeleninou) a nic moc :(. Sice levné, vegetariánské, ale ne moc dobré.

Po obědě jsme se vypravili mimo firmu na blízkou kešku, leč neúspěšně.

Odpoledne: práce. Po ní jsme sjeli do Morrisvillu do RadioShack (obchod převážně s elektronikou), ale nic nás neoslovilo. Aspoň jsme tedy ve vedlejším obchodě doplnili zásoby potravin a pokračovali na hotel.
zvířítko

Večer: okolo osmé už nebylo na hotelu co dělat a tak jsme vyrazili lovit. Tentokrát už se stoprocentním úspěchem - našli jsme 5 keší, všechny u kterých jsme se zastavili. Některé jsme hledali už potmě, s čelovkou; takže štěstí, že je vůbec máme. Jednu jsem dokonce odlovil, zalogoval a zase vrátil bez toho, abych opustil auto :) - taková tradiční skrýš pod krytem lampy na parkovišti...

Zítra bych už konečně měl mít xxxx (objednaný dárek pro Lenku) :).

Skončili jsme těsně před desátou, takže jsme ještě stihli zavíračku v obchodě kousek od hotelu, kde jsme pořídilo víno a něco k zakousnutí; na oslavu mých narozenin. Víno se mimochodem jmenovalo 3 blind moose. Tři jsme ho pili, ale snad neoslepneme :).

Tím jsme tedy oslavili čtvrt století mého pobytu na Zemi...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.