neděle, července 08, 2007

Den 7. - 200

Aspoň v neděli jsem se pokoušel dospat co šlo, ale má snaha byla lichá. Tělo se v devět vzbudilo a usnout bylo schopné pouze s velkým přemlouváním. Na to že jsem šel spát docela pozdě to rozhodně výhra nebyla :(.


Ještěže byl průběh rána volnější: Aleš si šel prát (dole na hotelu máme zdarma pračky a sušičky, je potřeba mít jen prášek) a v průběhu praní (a následného sušení) si skočil do našeho hotelového minifitka. Já jsem ho za chvilku přišel doplnit, takže jsem si konečně i zacvičil. Rozhodně bych tam měl chodit častěji.

Na pozdní oběd jsme vyrazili do Wendy's, které máme rádi kvůli tomu, že si jídlu místo hranolek můžete dát zeleninový salát. Venku nabízeli v akci nějaký tripl burger (pracovně tu tyhle obří burgery nazýváme trhači, protože nejdou zkousnout bez natržení obličeje) za $ 1.99, tak jsme neodolali a šli jsme do něho. Celkem nic moc :/. Takže příště raději osvědčenou klasiku.

Hned z oběda jsme zamířili do asi 5 mílí vzdáleného lesa na nějaký lesní trail, který je mimochodem plný keší. Podle Google Maps měl trail vést po nějaké železniční trati. Na místě jsme zjistili, že tady kdysi železnice byla, ale naštěstí už není. Místo ní je tu teď turistický trail. Keše byly prakticky po 200 metrech, takže to šlo pěkně :). Po cirka míli cesta končila řekou, přes kterou kdysi stával most, ale teď z něho zůstala jen nosná konstrukce. Tady někde měla být poslední cache, micro. Nedávno publikovaná, takže ji zatím nikdo nenašel. A nenašli jsme ji ani my, po cirka 2 hodinách hledání.

Dnešním dnem jsme tak konečně dosáhli hranice 200 nalezených keší, ani ne do roka od našeho prvního nálezu.

V jedné z mikrokeší (které jsou tu doopravdy micro) byl tento mikro travel bug. Vyfotil jsem ho pro porovnání s naší coccinellkou, která tu asi zůstane.

Večer jsme už byli unavení a zůstali jsme na hotelu. Na 28 kanálu dávají Harryho Pottera a vězně z Azkabanu! Snad se už konečně vyspím...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.