pátek, července 13, 2007

Den 11. - Red Hat

Dopoledne: práce. Rodney mi přinesl ukázat svou sbírku geomincí (koupených, neaktivovaných, tj. neukradených), parádní. Taky mi věnoval pár mikro/nano pouzder na keše - těšte se :)!

Oběd: Golden Coral - strašná přežírárna, podobně jako Mr. Wok. Jen tady najdete spíš normální jídla, ne tolik číny... Takže různá masa, zeleninu, lazáně, klobásky atd. Dělá tu Češka - Šárka (na cedulce má ale Hana, tak nevím), tak jsme ji pozdravili.

Po obědě jak jinak než geocaching a malé nákupy pomůcek (pro GC) v ACE Hardware (domácí/zahradní potřeby).
red hat, geocaching

Odpoledne/večer: trošku jsme si protáhli pobyt v práci, protože jsme přímo z práce jeli do centrály Red Hat na místní Linux User Group. Bohužel jim nedošel přednášející, takže byla náhradní přednáška. Na začátku se konferenciér zeptal, kdo je na LUG poprvé a dal mu (jim, nám...) 10 vteřin náskok před ostatními ve frontě na pizzu. Taková místní zvyklost. Nikdo mimochodem náskok nevyužil.

Před i po LUG jsme samozřejmě hledali keše. Ta první byla schovaná ve šroubu (viz fotky) a druhá (ta po přednášce, tedy potmě) v kořenech stromu nad potokem, takže akrobacie (v mém podání, našel jsem ji) na padlém stromu nad potokem.

Na hotelu jsem zjistil, že se nemůžu připojit k internetu. Možná zlobil kabel nebo mě zablokovali. Takže jsem si půjčil Ondrův, změnil MAC adresu a naštěstí jsem se připojil. Zítra si MAC vrátím u uvidím v čem byl problém, dnes už to řešit nebudu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.