čtvrtek, července 19, 2007

Den 18.

Ráno: budíček o půl sedmé mi nedělá ani trošku dobře. Vstávat tak brzo musí být nezdravé...

Dopoledne: práce. S Alanem jsme se na domluvili, že zítra po práci vyrazíme na kombajn -- pokusíme se odlovit půlku série RHG, čili necelých 30 keší. To by mohla být jízda!

Oběd: zaskočili jsme opět do naší kantýny. Vybral jsem si nějaký burger z krocana se sladkými hranolkami a ovocným salátem. Šlo to.

Po obědě opět geocaching. První jsem nenašel, ale o něco jsem se na ruce popálil. Objevilo se tam něco jako po kopřivě, docela velké. A posléze to zmizelo a je to jen červené. Snad to nebylo poison ivy...

Odpoledne: práce. Rodney zkontroloval dvě keše, které jsem nemohl najít ve středu. Díval se na mě s úsměvem, když jsem se ho ptal kde jsou. Prý easyfind. Bylo mi hned jasné že jsou pryč, protože když mi popisoval skrýše, tak jsem věděl, že jsem je několikrát kontroloval. A dnes mi to jen potvrdil - nejsou na místě. To je mimochodem problém mnoha místních keší :(.

Po cestě z práce jsem měl konečně příležitost vyfotit hasiče.

Taky přidávám fotku žabky na stromě, cca 1,5m nad zemí.

Mám i nějaké fotky z práce, ale ty asi až příště; bylo by tu přefotkováno.

Večer: nákup. Asi si domů místo elektroniky přivezeme batoh tuhých deodorantů, holících strojků a elektrických zubních kartáčků :). Deodoranty jsou tu cca 1.5x větší a stojí tuším okolo $ 3 (= větší a levnější).

2 komentáře:

  1. Ještě že tu máme znalce. Na většinu otázek mi Američani nedokáží odpovědět :). Díky

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.