středa, července 18, 2007

Den 16. - Dárek je tu!

Ráno: rozhodli jsme se jezdit dřív do práce, takže postupně vstáváme čím dál tím dříve...

Dopoledne: práce. Alan mi přinesl dlouho očekávaný balíček s dárkem pro Lenku. Tady je zaznačena jeho cesta. Mimochodem z Číny až sem do Raleigh putovala zásilka 2 dny. K Alanovi (bydlícího kousek od Raleigh) se dostal za 4 dny, kvůli podmínkám pro předání. Každopádně už ho mám :).

Oběd: zajeli jsme do Indické přežírárny, tj. opět se mohlo chodit na více kol. Výběr tady rozdodně nebyl tak velký jako u Mr. Woka nebo v Golden Corral; také tu bylo o poznání méně lidí. Většinou nemám problém dojíst jakékoliv jídlo v restauraci / fast foodu, ale tady jsem to vzdal asi ve třech čtvrtinách prvního talíře. Tyhle chutě doopravdy nejsou to pravé pro mě - spousta různě vařené zeleniny (spíš trávy) :/. Sem už asi nepojedeme. Rád to přenechám Indům :).

Opět jsme se (neúspěšně) pokoušeli najít nějaké cache: odpoledne mi Rodney potvrdil, že jsem se díval na správná místa. Prý je ještě zítra prověří.

Odpoledne: práce. Zastavili jsme se v Dollar Tree (vše za dolar) pro zrcátko, mohlo by se hodit pro hledání kešek. Neměli žádná normální, takže jsem prostě muset vybrat nějaké bez srdíček a co nejméně růžové :).

Večer: chtěl jsem odlovit keš, která je nejblíž k hotelu (je přes ulici), ale přišel takový liják, že jsem to (opět) odložil. Místo toho jsem pokračoval v luštění blízké mystery cache. Schválně kolik je na tomto obrázku:
  • PEZ
  • Alethiometrů
  • barevných žabek
  • autíček
  • kuliček
  • tučňáků
  • lebek

1 komentář:

  1. Dárek tady ještě není :(, toho bych si všimla.
    Zkoušela jsem počítat na obrázku a vyšlo mi:
    lebka - 2
    tučňák - 1
    kulička - 10
    autíčko - 9
    žabka - 6
    alethiometr - 1
    PEZ - 5

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.