čtvrtek, července 19, 2007

Den 17. - Chili's

Ráno: budíček o půl sedmé. Stálo to opravdu za to :/

Dopoledne: práce. Respektive pokus o práci...

Oběd: využili jsme kontaktů a vyrazili jsme s Jamesem na oběd do Chili's. Nejde o obvyklý fast food, ale spíš restauraci. Vybral jsem si nějaký kuřecí steak společně s garnáty (shrimps) se zeleninou, na cibuli; s lehkou příchutí citronů a tortilou. Dobu přípravy jídla zpříjemňoval James vtípky s obsluhující černoškou ;). Ač bylo moje jídlo ohodnoceno chili papričkou, tak prakticky nepálilo. Uff.

Přinesli mi jeden talířek se zeleninou, troškou sýra, něčím jako tatarkou (shodovalo se to jen barvou) a kopečkem čehosi zeleného (údajně z avokáda). A samozřejmě to nejhlavnější: pánvičku se steakem, další zeleninou a shrimpíky. Podle chuti si z obou talířů (resp. talíře a pánvičky) obložíte tortilu (máte k dispozici asi 4), zabalíte a sníte. Parádička. Jen jsem se opět přežral. A to to nebylo ani na víc chodů...

Aleš vyprovokoval Jamese tím, že v Chili's nic nepálí - ten pro něj poručil přinést Tabasco. První "rundu" (až na Ondru jsem chutnali všichni) zvládl. Při druhé už to s Tabaskem trošku přehnal; už to myslím pálilo až moc :).

Odpoledne: práce. Dozvěděli jsme se, že musíme dělat výkazy práce za celý měsíc a ještě k tomu chystat podklady o naší práci každé úterý a čtvrtek, protože to jsou nějaké meetingy. Utekli jsme trošku dřív, těsně před pátou.

Večer: žádný plán, takže jsem se sám vypravil lovit...

2 komentáře:

  1. Radši si zjisti kolik máš povolenou hmotnost do letadla... abys nemusel jako Hurley z Lost mít dvě sedadla... :))

    Avokádo poznáš celkem snadno -- zelená věc, která chutná jak kdyby se skládala převážně ze sádla. Blééé :(

    A restauraci, která si říká Chili's a neumí udělat pálivý jídlo a musíš si ho vylepšovat Tobascem, dávám palec dolů!
    To mi připomělo, že jsem objevil bezva marinádu na maso (inspirovanou marinádou na rostbíf) skládající se hlavně z hořčice a bílýho pepře :)
    U té by sis teda stěžovat nemohl.

    OdpovědětVymazat
  2. Od zítřka (dneška) chodíme na nějaký dietní pokrmy. Takhle to dál nejde.

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.