Den 17. - Chili's
Ráno: budíček o půl sedmé. Stálo to opravdu za to :/
Dopoledne: práce. Respektive pokus o práci...
Oběd: využili jsme kontaktů a vyrazili jsme s Jamesem na oběd do Chili's. Nejde o obvyklý fast food, ale spíš restauraci. Vybral jsem si nějaký kuřecí steak společně s garnáty (shrimps) se zeleninou, na cibuli; s lehkou příchutí citronů a tortilou. Dobu přípravy jídla zpříjemňoval James vtípky s obsluhující černoškou ;). Ač bylo moje jídlo ohodnoceno chili papričkou, tak prakticky nepálilo. Uff.
Přinesli mi jeden talířek se zeleninou, troškou sýra, něčím jako tatarkou (shodovalo se to jen barvou) a kopečkem čehosi zeleného (údajně z avokáda). A samozřejmě to nejhlavnější: pánvičku se steakem, další zeleninou a shrimpíky. Podle chuti si z obou talířů (resp. talíře a pánvičky) obložíte tortilu (máte k dispozici asi 4), zabalíte a sníte. Parádička. Jen jsem se opět přežral. A to to nebylo ani na víc chodů...
Aleš vyprovokoval Jamese tím, že v Chili's nic nepálí - ten pro něj poručil přinést Tabasco. První "rundu" (až na Ondru jsem chutnali všichni) zvládl. Při druhé už to s Tabaskem trošku přehnal; už to myslím pálilo až moc :).
Odpoledne: práce. Dozvěděli jsme se, že musíme dělat výkazy práce za celý měsíc a ještě k tomu chystat podklady o naší práci každé úterý a čtvrtek, protože to jsou nějaké meetingy. Utekli jsme trošku dřív, těsně před pátou.
Večer: žádný plán, takže jsem se sám vypravil lovit...
- #228 - GCV5MT - MSB - Electric - TM
- #229 - GCGWGZ - Parkwood Places - TR
- #230 - GCRWDM - Near a Pond - TS
- #231 - GCKZGV - Good Eats Lunchtime Cache - TM
- #232 - GC13GTA - Crafty in RTP #1 - TS
- #233 - GC13GVQ - Crafty in RTP #2 - TS
Radši si zjisti kolik máš povolenou hmotnost do letadla... abys nemusel jako Hurley z Lost mít dvě sedadla... :))
OdpovědětVymazatAvokádo poznáš celkem snadno -- zelená věc, která chutná jak kdyby se skládala převážně ze sádla. Blééé :(
A restauraci, která si říká Chili's a neumí udělat pálivý jídlo a musíš si ho vylepšovat Tobascem, dávám palec dolů!
To mi připomělo, že jsem objevil bezva marinádu na maso (inspirovanou marinádou na rostbíf) skládající se hlavně z hořčice a bílýho pepře :)
U té by sis teda stěžovat nemohl.
Od zítřka (dneška) chodíme na nějaký dietní pokrmy. Takhle to dál nejde.
OdpovědětVymazat