neděle, července 22, 2007

Den 20. - Moravané v Old Salemu

Dopoledne: po cestě k Luďkovi pro balík z Amazonu jsme se zastavili v několika převážně outdoorových obchodech. Pokukujeme po nějakých spacácích a samonafukovacích karimatkách. Poměrně snadno tu jdou sehnat i karimatky v rozměrech dostatečných pro mě i Ledvu :).

Oběd: Wendy's
old salem

Odpoledne: Luděk nám už minulý týden dal tip na muzeum v Old Salemu. Je to památka na Moravany, kteří osidlovali Salem. Takový napolo skanzen. Zdarma si ho můžete projít, ale pro vstup do některých domů je potřeba zaplatit vstupné. Po cestě nás bohužel zdržela zácpa na dálnici, takže jsme se do Old Salemu dostali až po třetí. Vzhledem k zavírací době v 17:30 a ceně vstupného ($ 21) jsme se rozhodli návštěvu interiérů odložit. V klidu jsme si tak prošli jen ulice a hřbitov. Na tom jsme se strávili asi nejvíc času, snažíc se najít alespoň jeden český hrob. Nenašli jsme žádný. Ale našli jsme mrtvé Apply, Martiny... ;)

Večer: krátké nákupy nabíječek / nabíjecích baterek do nových GPS :)

4 komentáře:

  1. A jaký je teda ten Garmin 60CSx? Čekal jsem nějaké pochvalné ódy...

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím se tváří jako mazlíček. Bohužel jsem včera neměl baterky, takže se ho pokusím otestovat až dnes. Každopádně první naběhnutí tady na hotelu v místnosti bylo solidní.

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že později budou nějaké čerstvé postřehy z používání, možná i fotky...
    A co mapy, budeš mít nějaké TOPO USA?

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem ho měl celý den zavřený v brašně na foťák (hlavně v autě), jen aby mi zaznamenával trasu. A myslím že neměl problém :)

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.