středa, července 18, 2007

Je toho víc

Zahrádka a zvířatka
V úterý ráno jsme vyrazily do Kostic. Potřebovaly jsme nechat opravit boty, aby měli stárci v čem tancovat. Všichni jste už asi pocítili, že se tady teploty šplhají stejně vysoko jako v přímořských letoviscích, což není na cestování autem bez pořádné klimatizace úplně ideální :(. Ale když musíš, tak musíš.

Z Kostic jsme jely na oběd a nákupy do Břeclavy. Po dobrém obědě v klimatizované hotelové restauraci jsme se zastavily na krátkou návštěvu u Štěpána a jeho manželky... Takovou zahradu bychom si s Vlastou taky jednou přály. Jezírko mají plné ryb a některé jsou dostatečně velké i k večeři :). To by brácha koukal. Na poslední chvíli jsme si ještě všimly, že místo vína se jim po střeše plazí ostružiny. Jestli jsme ochutnaly? Jistě že, přímo k tomu vybízely.

Následovala cesta domů pořádně vypečeným autem, neb jsme celý den byly nuceny parkovat na sluníčku.

Na kávu jsme se zastavily u Vlasty. Dostala jsem úžasnou berušku :) a mohly jsme se podívat jak se daří Jarovi-Mackovi. Pořád je stejně hravý jako býval u nás doma. Jen se mu moc nelíbí, když ho Vlasta namáčí...
Po procestovaném dni jsem vyrazila na nácvik. Nejdřív to vypadalo všelijak, ale naštěstí vše dobře dopadlo a tak se zpívalo i tancovalo :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.