pátek, července 13, 2007

Den 12. - Geocaching shopping

Ráno: chyba s připojením není v kabelu, ale v MAC adrese. Prostě ji asi zablokovali, netuším proč :(. Změnil jsem si ji a všechno ok.

Dopoledne:
práce

Oběd: u Pita, národnost nevím. Byli jsme tam už minulý týden, hned po Dnu nezávislosti, takže měl kuchař dovolenou. Dneska už tam byl, ale jídlo nic moc :(. Dal jsem si plněné kuře: bylo na vodě, bez chuti, kořeněné (slabě) až po dovaření, vevnitř byl špenát nebo něco takového. Alešovi lazáně se špenátem byly bez špenátu. Už tam asi nepojedeme. Dřív tam prý vařili lépe.
geocaching (materiál, coccinellka)

Úplně původně jsme chtěli na oběd přímo v naší podnikové kantýně, mohli jsme ušetřit. Bohužel jsme si ale nevybrali. Ještě kantýna a už jsme ochutnali to hlavní, z čeho tu jde vybírat. McDonald / KFC tu prý není moc dobrý...

Po obědě jsme sjeli do CVS/pharmacy, což by podle názvu měla být lékárna. Je to spíš normální obchod s kosmetikou/běžnými potřebami s malou lékárnou v koutě. Dokonce drive thru.

Žádný geocaching!

Z práce jsem odešli už po čtvrté. Na hotelu na mě čekal balíček z Groundspeak, čili obchodu náležejícímu k geocaching.com. Tyhle věci jsem si objednával jednak protože jsou o dost levnější než u nás a druhak abych otestoval doručování balíků na hotel. Funguje :).

Na fotkách můžete vidět můj současný arzenál pro GC:
  • oranžový šátek na psa
  • magnetická nano cache "Blinkie"
  • 2x bison tube
  • falešný kamen menší z ACE Hardware
  • falešný kamen velký z Groundspeak
  • 2x travel bug (na fotce je připevněný k coccinellce)
  • 2x magnetické krabičky
  • skládací miska na pití pro psa
Večer: jeli jsme do nejbližšího Walmart SuperCentra (mají větší sortiment a otevřeno nonstop) pro Garmin 60 CSX. V prvním jsme ho nenašli, takže jsme zkusili ještě druhý, asi 30 km daleko. Ani tam jsme neuspěli, ale zjistili jsme, že outdoorové navigace nemají jako ostatní navigace u elektra, ale ve sportu. Mimochodem to nevěděla ani samotná obsluha :). Takže jsme se raději jeli podívat zpátky do prvního obchodu... Na hotel jsme přijeli okolo půl jedné ráno, samozřejmě bez navigací :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.