úterý, července 10, 2007

Den 8. - První týden

Opět nám začal pracovní týden. Hned po ránu jsme si udělali poradu (nejdříve pracovní a následně geocachingovou :) ) a v uvolněném tempu jsme pokračovali až do oběda, na který jsme vyrazili do Moe's (Mexikánci). Po obědě (který trval přes hodinu a půl, protože Alan potkal u oběda nějakého známého) znovu do práce. Jsem teď v relativním klidu, protože čekám na dodání RMM (Remote Management Module) a zatím studuji dokumentaci. Až tu bude, tak to budu mít naopak těžší :(.

Těsně před odchodem nás odchytla ona postarší projektová vedoucí a chtěl po nás podepsané papíry o nepožívání alkoholu, drog, harassmentu a neinstalace software na počítače. Vzhledem k tomu že už je po nás chtěla asi třikrát (pokaždé jsme je "zapomněli"), jsme vzdali naši snahu vyhnout se podepsání. Naštěstí jsme si mezitím nachystali náhradu v podobě portable verzí potřebných nástrojů - v podepisovaném textu se mluví o instalaci, ne o používání :).

Večer jsem přemluvil Aleše i Ondru ještě jednou vyrazit na keš, kterou jsme nemohli včera najít. Pořád ji totiž nikdo nenašel, takže jsme mohli mít FTF (First To Find). Autor mi totiž mezitím poslal další nápovědu: bison zmiňovaný v hintu totiž není bizon (zvíře nebo cokoliv ho připomíná), ale prťatoučká železná šroubovací potvůrka; veliká asi jako malíček, poloviční délky. Amíci cpou mikra všude. I na místa, kam by se dala dát keš normální velikosti. Na druhý pokus to šlo podstatně snáz, stačilo pár vteřin. Takže naše druhé FTF!
geocaching (trail ftf)

Po cestě ke keši jsme měli malou zoologickou: potkali jsme srnku (?), dvě želvy, svlečenou hadí kůži (žádná užovka), nějaká ta klíšťata a hlavně spousta létacích potvor. Podívejte se na fotky.

Ještě jednou klobouk dolů, že tam Aleš i Ondra šli. Přece jen jsme tam byli už včera a je to tam přece jen okolo 2 mílí (a to stejné zpět). Po odlovení mi bylo naznačeno, že už bylo dost přírodních keší. A to ještě před týdnem mluvili o přírodních trailech :)...

Mimochodem ráno vyloupili banku, která je za rohem od hotelu. Nebude nápadné, že jsem dnes objednával ten drahý **** dárek pro Lenku? I když asi ne: potřeboval jsem utratit hotovost, tak jsem nakupoval přes Alana. Na nákupy po netu už má vypracovaný postup. I když se objednávalo z oficiálního eshopu přímo výrobce (nemůžu prozrazovat, ale vážně to je na hooodně velká značka; žádný ebay!), tak si nechal u svojí banky (City bank) online vygenerovat virtuální kreditku (kompletní; s 16 místným číslem, dobou platnost do 08/07 i ověřovacím kódem), založil si nový emailový účet pro komunikaci s eshopem (po vyřízení objednávky ho zruší) a teprve potom se dal do objednávání :). Za týden by to tu mohlo být... 13.7. mi má také přijít objednávka z amerického geocaching shopu; travel bugy za polovinu české ceny a podobně.

5 komentářů:

  1. Už se na to překvapení moc těším :) a hořím nedočkavostí...

    OdpovědětVymazat
  2. A už Lenko víš, co to bude?

    OdpovědětVymazat
  3. Ne, nemám ani tušení :(. A ty to víš, Martine?

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel jsem opět v podobné situaci jako před pár týdny... :(

    OdpovědětVymazat
  5. To mě mrzí :(. Není nad to, mít dva kamarády, kteří si mezi sebou dávají dárky ...

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.